Menu @ Resumé by 6&24

Chef & Eigenaar Rik van de Laar staat al sinds zijn 12e in de keuken. Koken is zijn lust en zijn leven. Hij is gepassioneerd van de natuur, het geeft hem rust én veel ideeën. Zowel bij restaurant 6&24 als bij Resumé by 6&24 werken wij graag met lokale producten. En natuurlijk allemaal van topkwaliteit!

Bij Resumé is Job van den Berg de keukenchef. Hij heeft eerder bij 6&24 gewerkt en heeft veel ervaring opgedaan in verschillende soorten horeca. Hij en Rik werken nauw samen om de kwaliteit te bewaren. Bij Resumé krijg je dezelfde kwaliteit producten van dezelfde lokale boeren, alleen wat eenvoudiger opgediend.

Resumé betekent "herhaling van de inhoud maar dan korter samengevat" Voor de keuken betekent dit dezelfde kwaliteit producten, dezelfde lokale boeren & leveranciers maar als eenvoudiger gerechten. 

Bij Resumé by 6&24 kunt u diverse gerechten en happen verwachten, allemaal van topkwaliteit. Wij serveren de hele dag door dezelfde à la carte kaart, waar je naar eigen invulling items van kan bestellen. Happen, kaas en items van de snijmachine kan je met elkaar delen, deze zijn ook ideaal voor een borrel. 
De gerechten, zijn allemaal van tussen gerecht formaat, deze bestel je gewoon per persoon. Je stelt zo je eigen menu samen. 

Leuk om te benoemen is dat wij veel producten hebben van de snijmachine. Dit alles van de Iberico varkens, rechtstreeks van "Jamón Appétit" uit Spanje. En wij serveren enkel kaas uit Nederland van het "Het Kaasatelier" uit Oud Gastel

Kom gerust proeven. Wij staan klaar om u te verrassen!

Klik op de onderstaande button voor het menu. 

Menu klik hier